Mazda CX-5 S
Prive
Zakelijk

Is dit jouw nieuwe Mazda CX-5?

Bekijk de Mazda CX-5 S en pas deze verder aan naar jouw wens. Het is ook mogelijk een motor en transmissie te kiezen of direct naar een overzicht voor deze uitvoering te gaan.

Welke kleur past bij jou?

Een dynamisch uiterlijk: of je nu rijdt of stilstaat. Dankzij het KODO-design is de Mazda CX-5 een opvallende verschijning. Beken kleur en kies de kleur die de Mazda CX-5 volgens jou het meest complimenteert.

Arctic White Solid

Sonic SIlver Mica

Chrystal White Mica

Meteor Grey Mica

Titanium Flash Mica

Blue Reflex Mica

Deep Crystal Blue Mica

Maak jouw Mazda persoonlijk met de juiste velg

Lift het uiterlijk van de Mazda CX-5 op met velgen die het exterieur iets extra's meegeven. Kies uit verschillende dynamische designs.

Standaard stalen velg

Standaard bij S

Deze fraai vormgegeven velg draagt bij aan het dynamische uiterlijk van jouw Mazda.

17" Lichtmetalen velg

Standaard bij TS en TS+

Deze lichtmetalen velg heeft een tijdloos design dat aansluit bij het exterieur.

Kies optie (+ € 1.130,-)

19" Lichtmetalen velg

Standaard bij GT-M Line

Diamond cut velg, met scherpe en fraaie lijnen voor een dynamisch en sportief uiterlijk.

Kies optie (+ € 2.395,-)

Dag en nacht zichtbaar aanwezig

Onze heldere verlichting is belangrijk en stijlvol. Met verschillende verlichtingsopties ben je veilig onderweg, op elk moment van de dag.

Mistlampen voor

Standaard bij TS, TS+ en GT-M Line

Deze verlichting biedt beter zicht tijdens slechte weersomstandigheden en complimeert het uiterlijk van uw Mazda.

Kies optie (+ € 665,-)

Halogeen koplampen

Standaard bij S en TS

Heldere koplampen met dagrijverlichting en handmatige hoogte-instelling.

LED-koplampen met bochtenverlichting

Standaard bij TS+ en GT-M Line

Compleet zicht, ook in de bochten met deze LED-koplampen inclusief automatische hoogte-instelling en bochtenverlichting.

LED-dagrijverlichting

Standaard bij TS+ en GT-M Line

Geeft het front een extra herkenbare uitstraling en biedt betere zichtbaarheid overdag.

De veiligste plek op de weg

Elke Mazda die wij produceren bevat intelligente technologie die ontworpen is om je veilig van A naar B te brengen. Wij noemen deze technologie i-ACTIVSENSE.

Hill Launch Assist

Standaard bij S, TS, TS+ en GT-M Line

Detecteert het als je op een helling stilstaat en helpt je sneller weer te starten.

Smart City Brake Support

Standaard bij TS, TS+ en GT-M Line

Remt automatisch wanneer er gevaar dreigt.

Blind Spot Monitoring

Standaard bij TS+ en GT-M Line

Zodra er een auto de detectiezone binnenrijdt, waarschuwt het systeem.

Rear Cross Traffic Alert

Standaard bij TS+ en GT-M Line

Waarschuwt bij het achteruitrijden voor kruisend verkeer.

De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijzen, uitrustingniveaus, afbeeldingen, kleuren, beschikbaarheid en specificaties afkomstig van de Mazda Car Configurator zijn indicatief - hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Getoonde prijzen zijn inclusief BTW en BPM en kosten rijklaar maken. Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning. Kosten rijklaar bestaan uit afleverklaar maken (transport, afleverbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, afleverpakket (mattenset, reservelampenset, veiligheidspakket, brandstof t.w.v. € 50,- incl. BTW) en wettelijke kosten (kentekenkosten (€ 48,91 BTW-vrij) en recyclingbijdrage (€ 45,-). Bijtelling afgerond op hele euros naar boven en is gebaseerd op de fiscale waarde (adviesprijs exclusief kosten rijklaar) en een belastingtarief van 40,8%. Genoemd maandbedrag private lease is incl. btw, excl. brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op ons privé lease product, genaamd Mazda Service Lease, aangeboden door ALPHERA Financial Services. Het maandbedrag is onder voorbehoud.

Accessoireprijzen zijn adviesprijzen, exclusief montagekosten en - materiaal (exclusief banden bij velgen). Raadpleeg de meest recente (accessoire-) prijslijst voor de actuele prijzen of neem contact op met uw Mazda dealer voor meer informatie. Alle nieuwe Mazda's worden afgeleverd met drie jaar fabrieksgarantie, met een maximum van 100.000 km, en Mazda Euro Service voor pech onderweg in Europa (ook in Nederland). BOSE® en Centerpoint® zijn geregistreerde handelsmerken van Bose Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Voor gebruik is toestemming verleend. Het Bluetooth®- woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik ervan door Mazda is met toestemming. Andere handelsmerken en merknamen zijn gebruikt met toestemming van hun respectieve eigenaren. Genoemde prijzen zijn adviesprijzen waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.