Mazda MX-5 S
Prive
Zakelijk

Is dit jouw Mazda MX-5?

Bekijk de Mazda MX-5 S en pas deze verder aan naar jouw wens. Het is ook mogelijk een motor en transmissie te kiezen of direct naar een overzicht voor deze uitvoering te gaan.

Welke kleur past bij jou?

Een dynamisch uiterlijk: of je nu rijdt of stilstaat. Dankzij het KODO-design is de Mazda MX-5 een opvallende verschijning. Beken kleur en kies de kleur die de Mazda MX-5 volgens jou het meest complimenteert.

Maak jouw Mazda persoonlijk met de juiste velg

Lift het uiterlijk van de Mazda MX-5 op met velgen die het exterieur iets extra's meegeven. Kies uit verschillende dynamische designs.

16" Lichtmetalen velg

Standaard bij S en TS

Deze lichtmetalen velg heeft een tijdloos design dat aansluit bij het exterieur.

16" Lichtmetalen velg

Standaard bij TS+ en GT-M

Deze lichtmetalen velg, uitgerust in de kleur Gunmetal, zorgt voor een donker en sportief accent.

17" Lichtmetalen velg

Standaard bij GT-M

Uitgerust in de kleur Bright dark geeft deze lichtmetalen velg een helder en sportief accent.

Dag en nacht zichtbaar aanwezig

Onze heldere verlichting is belangrijk en stijlvol. Met verschillende verlichtingsopties ben je veilig onderweg, op elk moment van de dag.

LED-koplampen

Standaard bij S, TS en TS+

LED-koplampen met automatische hoogte-instelling

LED-koplampen met AFLS en HBC

Standaard bij GT-M

LED-koplampen met automatische hoogte-instelling, bochtenverlichting en grootlichtassistent

LED-dagrijverlichting

Standaard bij TS, TS+ en GT-M

Geeft het front een extra herkenbare uitstraling en biedt betere zichtbaarheid overdag.

De veiligste plek op de weg

Elke Mazda die wij produceren bevat intelligente technologie die ontworpen is om je veilig van A naar B te brengen. Wij noemen deze technologie i-ACTIVSENSE.

Lane Departure Warning

Standaard bij TS+ en GT-M

Waarschuwt wanneer de auto de rijstrook dreigt te verlaten.

Blind Spot Monitoring

Standaard bij GT-M

Zodra er een auto de detectiezone binnenrijdt, waarschuwt het systeem.

Rear Cross Traffic Alert

Standaard bij GT-M

Waarschuwt bij het achteruitrijden voor kruisend verkeer.

High Beam Control

Standaard bij GT-M

Voorkomt verblinde tegenliggers door automatisch tussen groot- en dimlicht te schakelen.

Disclaimer:

De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Prijzen, uitrustingniveaus, afbeeldingen, kleuren, beschikbaarheid en specificaties afkomstig van de Mazda Car Configurator zijn indicatief - hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Getoonde prijzen zijn inclusief BTW en BPM en kosten rijklaar maken. Het BPM-bedrag is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen bij kentekentoekenning. Kosten rijklaar bestaan uit afleverklaar maken (transport, afleverbeurt, kentekenplaten, reinigen en poetsen, afleverpakket (mattenset, reservelampenset, veiligheidspakket, brandstof t.w.v. € 50,- incl. BTW) en wettelijke kosten (kentekenkosten (€ 48,91 BTW-vrij) en recyclingbijdrage (€ 45,-). Bijtelling afgerond op hele euros naar boven en is gebaseerd op de fiscale waarde (adviesprijs exclusief kosten rijklaar, exclusief dealeropties) en een belastingtarief van 40,8%. Genoemd maandbedrag private lease is incl. btw, excl. brandstof en vervangend vervoer en wordt u aangeboden door ALPHERA Financial Services. Het maandbedrag is onder voorbehoud.

Dealeroptieprijzen zijn adviesprijzen en kunnen bij Private Finance of Financial Lease alleen worden meegefinanceerd bij gelijktijdige aankoop met de auto, optionele velgen zijn exclusief banden. Raadpleeg de meest recente (accessoire-) prijslijst voor de actuele prijzen of neem contact op met uw Mazda dealer voor meer informatie. Gratis dealeropties niet geldig in combinatie met Mazda Private Lease. Alle nieuwe Mazda's worden afgeleverd met drie jaar fabrieksgarantie, met een maximum van 100.000 km, en Mazda Euro Service voor pech onderweg in Europa (ook in Nederland). BOSE® en Centerpoint® zijn geregistreerde handelsmerken van Bose Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Voor gebruik is toestemming verleend. Het Bluetooth®- woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik ervan door Mazda is met toestemming. Andere handelsmerken en merknamen zijn gebruikt met toestemming van hun respectieve eigenaren. Genoemde prijzen zijn adviesprijzen waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.